Published On: dc., març 7th, 2018

Convocatòria de vaga del 8 de març

IMG_0516

Benvolgudes famílies:

Demà dijous 8 de març de 2018 hi ha convocatòria de vaga de professorat i alumnat a Catalunya, convocada oficialment pels sindicats corresponents.

Els representants assemblearis dels alumnes ens han comunicat la seva intenció d’adherir-se a la convocatòria. Us recordem que, segons el DECRET 279/2006, de 4 de juliol, sobre drets i deures de l’alumnat i regulació de la convivència en els centres educatius no universitaris de Catalunya, i l’article 2.10.2. de la Normativa d’Organització i Funcionament de Centre (NOFC), els alumnes de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat poden no assistir al centre, tot i que les absències causades per actes reivindicatius només seran justificades si el pare, mare o tutor/a legal en comunica l’autorització a la direcció del centre.

L’alumnat que s’adhereixi a la vaga, doncs, s’haurà de responsabilitzar de posar-se al dia per recuperar la matèria perduda en cas que el professorat d’aquella hora no hagi fet vaga.

En la tasca educativa que ens correspon a famílies i centre, entenem que aquesta situació és una bona oportunitat per reflexionar amb el vostre fill/a sobre el contingut de les reivindicacions i la transcendència del dret a vaga.

En el cas de professorat, el centre romandrà obert amb l’horari habitual seguint els serveis mínims establerts atesos a normativa vigent.

Aprofitem l’ocasió per saludar-vos molt cordialment,

L’equip del “Raspall”.

 

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

 
INS Arquitecte Manuel Raspall
Av. Verge de Montserrat s.n.
08440 Cardedeu
Telèfon 93 844 47 40 Fax: 93 871 27 14
Correu electrònic: institutraspall@xtec.cat

Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies